Comunicat

Dragi frați și surori, membrii ai Bisericii “BETEL” ZALĂU

Ca urmare a răspândirii virusului COVID-19, suntem nevoiți să suspendăm pentru o perioadă de timp slujbele religioase din cadrul bisericii noastre.
În acest context vă chemăm să ne rugăm în fiecare seară de la ora 2100, împreună cu familiile noastre, pentru ca acest virus să fie oprit de puterea lui Dumnezeu. De asemenea să ne rugăm pentru vindecarea celor bolnavi, pentru protectia membrilor și unitatea bisericii noastre.
   Tot în această perioada vă recomandăm să continuăm postul și rugăciunea pe familii și zile așa cum este programarea bisericii.
  Aș dori ca frați si surorile care au nevoie de ajutor in aceasta perioadă să ne anunțe.
Prin intermediul acestui site, vom căuta să vă informăm cu tot ce este important să cunoașteti  despre biserica noastra si activitățile ei.
În mijlocul acestor vremuri tulburi să luăm aminte la Cuvântul lui Dumnezeu rostit prin prorocul Isaia, care spune: “Nu te teme, căci Eu sunt cu tine, nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău, Eu te intăresc, tot Eu iți vin in ajutor. Eu te sprijinesc cu dreapta Mea biruitoare.” Isaia 41:10

Conducerea bisericii – Pastor Măluțan Petru